Не забравяйте да гледате и най-новите серии на турския сериал Листопад, както и не пропускайте сериалите Столичани в повече, Седем часа разлика, Стъклен дом Сезон 5

Златната клетка - турски сериал по бТВ
Златната клетка е новия турски сериал по бТВ (Bicak Sirti / Knife Edge, на турски Bıçak Sırtı-Nejat İşler), който ще се излъчва на място на сериала Забраненият плод, от 31 Май от 20 часа. В него се разказва за Али, който е прекарал последните 10 години в затвора, защото е бил набеден, че е убил бременната си съпруга. Неговата сестра Гюнеш иска да освободи брат си от затвора, като това нейно желание е по-силно дори и от желанието й да живее собствения си живот. В сериала участие взема и Орхан - аристократ и непочтен човек - сдобил се със син (Мурат) по незаконен и непочтен начин, който безкрайно много си вярва, че Мурат е негова кръв.

Нисан е младата аристократка, която е живяла в златна клетка. Тя никога не се е влюбвала истински и отдава цялата си енергия и любов на своя син. Участие взема и Мехмет - най-младия наследник на тази Отоманска династия.

Режисьор на сериала Златната Клетка е Селим Деримдалер, а в ролите са Мехмет Гюнсюр, Неджат Ишлер, Фикрет Кюшкан, Вилдан Атасевер и Мелиса Сьозен.

Песента на Златната Клетка (Soundtrack):Снимки от Златната клетка:А финал на Златната клетка може да гледате тук, както всички епизоди (серии) на новия турски сериал по бТВ.